Wij maken bijna dagelijks gebruik van Faje tbc onze klanten. 12 september jl hebben zij voor onze ondernemersavond fantastische tapastafels en heerlijke hapjes verzorgd. Iedereen was onder de...Wij maken bijna dagelijks gebruik van Faje tbc onze klanten. 12 september jl hebben zij voor onze ondernemersavond fantastische tapastafels en heerlijke hapjes verzorgd. Iedereen was onder de indruk! Wat een luxe en kwaliteit. Hartelijk dank weer aan de gastvrouwen en hun service!
Goede dienstverlening
Getinge
Oprecht beste catering die wij als bedrijf hebben meegemaakt! Super service, kwaliteit en altijd klantvriendelijk.
Faje Catering & Events is een prettige partij om mee samen te werken. Meedenkend, snelle service bij uitlevering, snelle ophaalservice. Heerlijk en goed georganiseerd buffet.
RST Coaching en Consultancy BV
Zeer goed geregeld, Hoofd gerecht was iets aan de krappe kant (hoeveelheid). Super hulp aan de kok
Prima kwaliteit en goed op tijd geleverd.
Radio 100 Jaar
Op alle punten voldeed FaJé ruimschoots aan onze verwachtingen. Vanaf het eerste contact werd er constructief meegedacht en kregen we zinvolle suggesties. Ook de dag van het evenement was een...Op alle punten voldeed FaJé ruimschoots aan onze verwachtingen. Vanaf het eerste contact werd er constructief meegedacht en kregen we zinvolle suggesties. Ook de dag van het evenement was een succes. Snelle en strakke opbouw, de hele middag ruiim voldoende en gekoelde dranken en voortreffelijke hapjes. Ook de afbouw verliep vlot. Een absolute aanrader. Extra compliment voor Carol, Patricia en Marijn!
Carla
Een vegetarische BBQ? Zie daar maar eens wat bijzonders van te maken. FAJE kan dat! Wat een originele gerechten en fantastische verzorging. Echt een aanrader!
Uitstekende uitvoering en zeer smakelijk. Nogmaals hartelijk bedankt.