Ervaringen zijn prima!
Heerlijke hapjes, goed op tijd afgeleverd in een koelbox. Goede service en heel vriendelijk personeel.

Goed en vriendelijk personeel
Eten was heerlijk

Zeer positief, begrip vol meedenkend en fllexibel. En de hapjes waren ook lekker

Martijn Eyer

Al diverse keren met Fajé Samen gewerkt en de producten zijn top en de service is ook perfect. Niks is te veel

Bianca

Top service! Men denkt mee en biedt oplossingen op maat. Goede prijs/kwaliteit. Vriendelijk en snel.

Hele goede ervaring.
Duidelijke afspraken, gastvrij, meedenken, service gericht, vriendelijk, professioneel, hele goede kwaliteit eten, goed verzorgd.

Regelmatig contact en bestellingen

Elsbeth de Kort

Ze hebben mij een fantastische lunch bezorgd, heerlijke broodjes, heerlijk beleg, alles zeer goede kwaliteit. Ik heb 2 lunches van de website een beetje gemixt en alles was mogelijk op aanvraag,... Ze hebben mij een fantastische lunch bezorgd, heerlijke broodjes, heerlijk beleg, alles zeer goede kwaliteit. Ik heb 2 lunches van de website een beetje gemixt en alles was mogelijk op aanvraag, prima! Echt waar voor je geld! De aanlevering was ook goed verzorgd, op schalen geleverd dus ik kon alles zo op tafel zetten.

Goede communicatie. Etagère lunch zag er mooi en verzorgd uit. Goed en smaakvol gevulde wraps broodjes en croissantjes.