Ingrid Mariman

Ik ben zeer tevreden. Vlugge service.

Marjolein

Vriendelijk en goede service!

Heidi

Voor de ballet voorstelling van mijn dochter was ik op zoek naar elastiekjes voor blond haar, zodat deze niet opvallen op het podium. Alles afgezocht en toen vond ik ze hier.
Meteen besteld en...
Meteen besteld en in enkele dagen via de post in de brievenbus. Perfect voor het licht blonde haar van mijn dochter.

Elly

Ik kreeg meteen reactie op mijn bestelling en het werd heel snel geleverd. De speld voldoet helemaal aan de beschrijving. Het voelde als een persoonlijke benadering, heel prettig.

Ien Lewering

De ontvangen producten voldeden volledig aan de verwachting. De tasjes ook mooi en verzorgd toegezonden gekregen.

C. Romeijn

Mooi en percies wat ik hebben wilde.

Hilde

Goede service en snelle levering. Alles keurig en zorgvuldig verpakt. Top!

I.stulemeijer

Telefonisch contact gehad met Lonneke voor advies over specifieke haarspelden . Vlot telefonisch bereikbaar en goed advies. Levering zoals afgesproken.
Jarige voor wie spelden bedoeld waren...
Jarige voor wie spelden bedoeld waren was er erg blij mee

Jessie

Veel keuze! Website is makkelijk in gebruik!

Yvon

Ontzettend veel keus,uiteindelijk 2 spelden besteld.En die waren er super snel en prima kwaliteit.Ga er besist vaker bestellen