Top! Donderdag ‘S avonds besteld, vrijdags al binnen.
Jenneke
Snelle bezorging
anne
Goed. Mooi pak (broek met bijpassend jasje) besteld. Maat is one-size, past mij perfect (1.64cm, 64kg), maar dit past zeker niet iedereen. De kwaliteit van de stof kan ik nog niet beoordelen, want...Goed. Mooi pak (broek met bijpassend jasje) besteld. Maat is one-size, past mij perfect (1.64cm, 64kg), maar dit past zeker niet iedereen. De kwaliteit van de stof kan ik nog niet beoordelen, want ik heb het nog niet gewassen.
Erna
Geweldig bedrijf ook de kleren goede kwaliteit
marja
Door dat er iets fout is gegaan,aan mijn kant is het door Fashion Musthaves heel goed opgelost mijn dank hiervoor ,ik zou zeker nog een keer bij jullie bestellen ,jullie hebben het snel en zeer goed...Door dat er iets fout is gegaan,aan mijn kant is het door Fashion Musthaves heel goed opgelost mijn dank hiervoor ,ik zou zeker nog een keer bij jullie bestellen ,jullie hebben het snel en zeer goed hersteld dank hiervoor ,vriendelijke groet Marja/
Willempje
Snelle levering en leuke kleding
Annika
Mooie kleding en snelle levering
H
Leuke kleding en snelle levering!
Erna
Mooie kleding en snel geleverd
Petra Heylen
Ik was al een tijdje opzoek naar een bepaald kleedje wat ik nergens vond, op Musthaves vond ik het terug en van zeer goede kwaliteit dus super!