Majella

Top! Donderdag ‘S avonds besteld, vrijdags al binnen.

anne

Goed. Mooi pak (broek met bijpassend jasje) besteld. Maat is one-size, past mij perfect (1.64cm, 64kg), maar dit past zeker niet iedereen. De kwaliteit van de stof kan ik nog niet beoordelen, want... Goed. Mooi pak (broek met bijpassend jasje) besteld. Maat is one-size, past mij perfect (1.64cm, 64kg), maar dit past zeker niet iedereen. De kwaliteit van de stof kan ik nog niet beoordelen, want ik heb het nog niet gewassen.

marja

Door dat er iets fout is gegaan,aan mijn kant is het door Fashion Musthaves heel goed opgelost mijn dank hiervoor ,ik zou zeker nog een keer bij jullie bestellen ,jullie hebben het snel en zeer goed... Door dat er iets fout is gegaan,aan mijn kant is het door Fashion Musthaves heel goed opgelost mijn dank hiervoor ,ik zou zeker nog een keer bij jullie bestellen ,jullie hebben het snel en zeer goed hersteld dank hiervoor ,vriendelijke groet Marja/

Petra Heylen

Ik was al een tijdje opzoek naar een bepaald kleedje wat ik nergens vond, op Musthaves vond ik het terug en van zeer goede kwaliteit dus super!