Cindy

Mooi pak. Gelukkig bleek de one-size exact mijn maat! Ook de lengte was helemaal goed (ben 177cm) Snelle levering (1 dag).

CvHK

Zo lang je geen klachten hebt is het een prima winkel, maar wat een ontzettend slechte klantenservice zeg. Die mogen daar wel eens een cursus begrijpend lezen gaan volgen!!! Verder staan ze wel in... Zo lang je geen klachten hebt is het een prima winkel, maar wat een ontzettend slechte klantenservice zeg. Die mogen daar wel eens een cursus begrijpend lezen gaan volgen!!! Verder staan ze wel in hun recht dat ze mij niet tegemoet komen, maar gezien de reden van mijn klacht valt me dat wel tegen.

Rachel

Snelle levering. Enige bijzondere, ik bestelde een broek, in 2 maten.. die kreeg ik, maar de broeken waren nét iets verschillend. Zelfs een ander merk. De beste maat gehouden, terwijl ik de kleur... Snelle levering. Enige bijzondere, ik bestelde een broek, in 2 maten.. die kreeg ik, maar de broeken waren nét iets verschillend. Zelfs een ander merk. De beste maat gehouden, terwijl ik de kleur van degene die niet goed paste mooier vond.

Diana

Leuke kleding, goede pasmaat, stuur zelden iets terug. Snelle levering. Ik ben vaste klant!

Nikki

Sommige producten zijn echt top. Zoals de blazers, maar ik had 3 leggings en 3 shirts besteld en de kwaliteit daarvan viel vies tegen. Extreem dunne leggings en doorschijnende shirts.. Dit was best... Sommige producten zijn echt top. Zoals de blazers, maar ik had 3 leggings en 3 shirts besteld en de kwaliteit daarvan viel vies tegen. Extreem dunne leggings en doorschijnende shirts.. Dit was best een teleurstelling.

Toorn

Snelle levering, mooie kleding, goede kwaliteit, betaalbaar. Bestel heel graag bij deze winkel, Altijd leuke outfits! Ben groot fan van deze winkel!

Consumer

Heel leuk setje kleding binnen gekregen, valt goed opmaat en zit perfect. Ga vaker bestellen, een aanrader voor iedereen die twijfeld..

Corina

Super leuke kleding. Setjes zijn ook geweldig ?. Zeker niet de laatse x dat ik hier ga bestellen. Toppers

G.A.

De kleding wordt snel geleverd en ziet er mooi uit.