TheMusthaves is echt mijn online kleding winkel, mijn kleding kast zit vol met leuke setjes, broeken, truien, en heel veel jurkjes en schoenen, mooie kwaliteit en de maten kloppen plus snelle...TheMusthaves is echt mijn online kleding winkel, mijn kleding kast zit vol met leuke setjes, broeken, truien, en heel veel jurkjes en schoenen, mooie kwaliteit en de maten kloppen plus snelle verzending in heb het de volgende dag al binnen, raad het iedereen aan.
Sandra
Correcte en snelle levering, zelfs in de week voor kerst!!! Mooie blazer/pantalon en prachtige blouse uitgezocht. Prima kwaliteit en pasvorm. Zeer tevreden.
Es
Musthaves is mijn favoriete online winkel. Ik bestel er al jaren mn kleding zit altijd goed en kwalitatief ook goede kleding. Ik krijg altijd mooie complimenten op mijn setjes van musthaves. Snelle...Musthaves is mijn favoriete online winkel. Ik bestel er al jaren mn kleding zit altijd goed en kwalitatief ook goede kleding. Ik krijg altijd mooie complimenten op mijn setjes van musthaves. Snelle levering in het weekend besteld dan al vaak op dinsdag in huis! Wil je ook leuke combinaties kleding dan raad ik zeker musthaves aan!
Nawa
Truien heerlijk zacht, maar helaas wel vaak snel pillig aan de voorkant. Koop hier alleen met een kortingscode, anders vindt ik de prijs aan de hoge kant voor de kwaliteit die je krijgt. Blazer en...Truien heerlijk zacht, maar helaas wel vaak snel pillig aan de voorkant. Koop hier alleen met een kortingscode, anders vindt ik de prijs aan de hoge kant voor de kwaliteit die je krijgt. Blazer en vestje die ik onlangs kocht zijn overigens wel van prima kwaliteit!
Inge
Goede en snelle levering
Ellen
Hele mooie trui niet duur goede kwaliteit snel geleverd verschillende keuzes om te betalen. heeeel fijn
Mevrouw
Snelle levering naar België, mooie kwaliteit, past altijd perfect!
Pauline
Zoals altijd snelle levering van een heerlijk blazertje, ondanks de drukte rondom Kerst. Kon ik fijn op tijd de kerstnacht mee in. Top van Musthaves!
Linda
Snel en netjes geleverd.
Jamie
Hele snelle levering en de laarzen zijn super tof!!