Dywen

Hele snelle en nette verzending. Jammer genoeg wijken de kleuren van de bestelde coltruien erg af van de website, hierdoor retour waarvoor toch €5,- betaald moet worden.

Saartje

Vandaag mijn nieuwe bestelling binnen gekregen. Ben eigenlijk wel onder de indruk van de kwaliteit en pasvorm. Aanrader wat mij betreft.

Tatjana

Snelle levering en leuke kleding, die overeenkomen met de foto’s op de website. Maten kloppen.

paul

Poncho besteld mooi kwaliteit prima!! Netjes en zeker snel in huis !!

S

Superfijne service toen iets stuk bleek te zijn. Sws fijne levering en afhandeling en mooie spullen voor ‘erbij’

Diana

Ik heb heel erg tevreden. Zowel over de kleding, die ik zelden hoef te retourneren, maar ook over de klantservice. Goede service. Minpunt vind ik de kosten voor retourneren. Ik heb zelf postzegels... Ik heb heel erg tevreden. Zowel over de kleding, die ik zelden hoef te retourneren, maar ook over de klantservice. Goede service. Minpunt vind ik de kosten voor retourneren. Ik heb zelf postzegels in huis dus vind het onzin dat ik moet betalen voor een verzendlabel. Dat moet een keuze zijn, geen verplichting. Verder echt wel een aanrader!

Josje

Toppers! Net een heerlijk warm vest besteld, snelle levering en echt het warmste vest dat ik ooit heb gekocht. Heel blij mee voor de winter en herfst!

Laura

Mooie kleding, netjes optijd geleverd, fijne ervaringen mee