Margotje

Goede kwaliteit en snelle verzending/levering

Heidi

Leuke kleding besteld. Alleen de one size vind ik soms jammer. Omdat het dan vaak of wel of niet past. Je weet met bestellen niet wat je moet doen. Zo ook met het terug sturen dat je dat zelf moet... Leuke kleding besteld. Alleen de one size vind ik soms jammer. Omdat het dan vaak of wel of niet past. Je weet met bestellen niet wat je moet doen. Zo ook met het terug sturen dat je dat zelf moet betalen. Dat vind ik jammer voor een goed lopend bedrijf. Prijs/kwaliteits verhouding zou van mij ook wel goedkoper mogen. Dunne blousjes voor bijvoorbeeld 40 euro is een hoop geld. Maar wat ik heb besteld en gehouden is super leuk en ziet er goed uit. Snelle levering. Terug sturen dat duurt weer wat langer.

Nicole

Snelle levering en echt goede service nadat bleek dat 1 artikel een klein gaatje had. En natuurlijk erg leuke kleding al meerdere malen hier iets besteld.

Georgette

Ik heb mijn bestelling goed ontvangen ? alleen de bezorging van DHL was slecht , we waren gewoon thuis en hij heeft een kaartje in de brievenbus gedaan datbiknhet de volgende dag op een afhaal... Ik heb mijn bestelling goed ontvangen ? alleen de bezorging van DHL was slecht , we waren gewoon thuis en hij heeft een kaartje in de brievenbus gedaan datbiknhet de volgende dag op een afhaal punt kon ophalen... maar jullie hebben het snel opgestuurd toppie??? groet Georgette Borkent

A

Super tevreden met the musthaves producten. Ook een snelle en goede dienst bij de bestellingen. Top

Monique

Ik heb laarzen besteld. De bestelling werd snel en zorgvuldig verpakt geleverd. Ben erg tevreden.

Ester

Hele snelle levering en.kleding en schoenen mooie kwaliteit . Ik ben er tevreden mee en zal vaker bestellen

Clen

Zeer slechte service en dat is nog zacht uitgedrukt. Een slecht gecoate broek is volgens hun een vlek en mijn schuld, en dit houden ze bij hoog en laag vol. Dit terwijl hij gewoon niet goed geverfd... Zeer slechte service en dat is nog zacht uitgedrukt. Een slecht gecoate broek is volgens hun een vlek en mijn schuld, en dit houden ze bij hoog en laag vol. Dit terwijl hij gewoon niet goed geverfd is Ik bestel hier nooit weer, en ik ben zo te lezen ook niet de enige met slechte ervaringen bij ze

Leonie

Kanten blouse besteld. 1 mt maar geschikt v mt 36/38. Ik draag mt 36 maar de blouse is VEEL te groot helaas en sale mag niet retour. Jammer, want de blouse op zich is prachtig.