Heel blij met de jurkjes en de broek die ik besteld had. Fijne stofjes.
Stephanie
Ik bestel wel vaker bij de musthaves. Leuke en fijne kleding maar soms laat afwerking wel beetje te wensen over. Heb een keer wel netjes een vergoeding gekregen om een broek waarvan stiksel al los...Ik bestel wel vaker bij de musthaves. Leuke en fijne kleding maar soms laat afwerking wel beetje te wensen over. Heb een keer wel netjes een vergoeding gekregen om een broek waarvan stiksel al los was bij uitpakken te laten maken. Heb nu net een jurkje binnen gekregen waar ik wel op verschillende plekken stukjes van het stiksel moest los knippen omdat het al ging pluizen. Slechts 1x gedragen. Daar kan wel wat in verbeterd worden. Maar qua aanbod en levertijd zeker tevreden
Toorn
Fijne winkel, goede service. Betaalbaar mooie kleding, goede kwaliteit. Netjes verpakt. Word netjes op de hoogte gehouden via email van status bestelling. Tevreden klant.
Manon
Snelle levering en prima kleding. De stof van de jurkjes is van verrassend goede kwaliteit, maar helaas laat de afwerking te wensen over. Ongevoerd en de stiksels zijn niet netjes afgewerkt.
heleen
Snelle levering, betaalbaar, goed verpakt. Je wordt goed op de hoogte gebracht waar t pakket is en wanneer t komt. Prima
Esmée
Snelle levering!
Stef
Goede producten en snelle levering. Kleuren zoals op de foto’s. Ik geef 4 sterren (Ipv 5) omdat je voor retourneringen moet betaling, wat ik niet meer van deze tijd vindt.
Sharon
Leuke kleding voor een betaalbare prijs. Veel keuze en goede kwaliteit. Bestelling wordt snel geleverd. Ik heb hier meerdere malen besteld.
Pocahontas
Mijn bestelling was inderdaad dezelfde dag aangemeld voor verzending. Het postbedrijf bezorgde mijn bestelling de 2e dag hierna. Ik ben erg tevreden over de bestelde producten. Over de kwaliteit...Mijn bestelling was inderdaad dezelfde dag aangemeld voor verzending. Het postbedrijf bezorgde mijn bestelling de 2e dag hierna. Ik ben erg tevreden over de bestelde producten. Over de kwaliteit van de kleding ná het dragen en na vaker wassen kan ik nog niets zeggen. Advies aan bedrijf: - de knoop van de broek zit erg los, dus ik hoop dat deze blijft zitten - de schoenendoos was dusdanig beschadigd dat ik deze niet kan gebruiken om de schoenen erin op te bergen