FBTO

Perfect en snel

Ik ben heel erg tevreden over FBTO, maar echter niet over het volgende. Ik had een schadeclaim, mijn echtgenote was in huis gevallen in de hordeur die in de schuifpui zit . De plissé hordeur was... Ik ben heel erg tevreden over FBTO, maar echter niet over het volgende. Ik had een schadeclaim, mijn echtgenote was in huis gevallen in de hordeur die in de schuifpui zit . De plissé hordeur was stuk en ook niet meer te maken. Aangezien mijn echtgenote in huis gevallen was vindt ik het vreemd dat de inboedel verzekering niet de hordeur vergoed aangezien ik een all risk inboedel verzekering heb. Ik zie de plissé hordeur als ‘een soort gordijn’ wat toch ook onder de inboedelverzekering valt en niet onder de opstalverzekering. Echter heb ik de opstalverzekering nu op allrisk gezet, maar blijf bij mijn opvatting dat ik het zelf zie als een soort gordijn wat wel valt onder de inboedelverzekering.
Gaarne uw respons.

Je word snel en goed geholpen tijdens het afsluiten van een zorgverzekering

Nee, heb ik niet

Jurgen Meijer

Ik weet niet precies wat er ebdoeld wordt met brandwerende platen Ik heb dit huis gekocht per 15-8 en zou graag technische ondersteuning krijgen of de beplating welke ik gezien heb echt brandwerened... Ik weet niet precies wat er ebdoeld wordt met brandwerende platen Ik heb dit huis gekocht per 15-8 en zou graag technische ondersteuning krijgen of de beplating welke ik gezien heb echt brandwerened zijn en zo dus aan jullie verweisten voldoet.

Dank voor uw reactie.
Jurgen Meijer

Pieter Paul Baron (ik ben toch ingelogd?)

Duidelijk proces, goede website.
Als ik iets zou moeten verbeteren;
Duidelijk proces, goede website.
Als ik iets zou moeten verbeteren;
- Ik sluit een extra verzekering af terwijl ik ben ingelogd op de mijn omgeving. Waarom moet ik nogmaals mijn persoonlijke gegevens invullen?
- Ik heb waarschijnlijk niet goed gelezen maar het is mij niet duidelijk tijdens het aflsuiten van de verzekering of ik de extra opties/modules later nog kan aan- of uitzetten.

gr, PP