FBTO

Ik ben heel lang lid van FBTO en was met name altijd heel tevreden over de telefonische afhandeling.
Bij schade melden blijkt het nu alleen te kunnen tussen 9 en 12 uur en er was heel lange wachttijd.
Dat vind ik jammer.

Nicole

Fijn dat mijn volwassen kinderen met wie ik op reis ga ook meeverzekerd zijn

Ik sluit een verzekering af via “mijn FBTO”. Al mijn gegevens zijn bekend en toch moet ik alle gegevens van geboorte jaar tem bankgegevens opnieuw invullen. Dit is m.i. niet nodig.

Misschien er meteen bij vermelden dat je de doorlopende reisverzekering later nog kan aanpassen, nadat je het hebt afgesloten.
Voorbeeld: Ik heb nu een doorlopende reisverzekering binnen...
Voorbeeld: Ik heb nu een doorlopende reisverzekering binnen europa afgesloten & wil misschien over 5 maanden buiten europa. Ik wilde weten of ik dit na een tijdje dan nog aan kan passen naar “buiten europa” & zag het er niet 1, 2, 3 bijstaan. :) ☺️ Dus misschien handig om dat er meteen bij te vermelden. Fijne dag!

Sebastiaan

Ik vind het vreemd dat ik bij het aanvragen van een reisverzekering moet opgeven of ik schades heb geclaimd op andere verzekeringen dan een reis. Volgens mij is dit niet toegestaan. Verder is het... Ik vind het vreemd dat ik bij het aanvragen van een reisverzekering moet opgeven of ik schades heb geclaimd op andere verzekeringen dan een reis. Volgens mij is dit niet toegestaan. Verder is het een prima ervaring.

Niels de Rijk

Opnieuw was het voor mij als bestaande klant moeilijk om te zien of ik nou wel of niet ingelogd ben bij het afsluiten van een nieuwe verzekering. Vorige keer ging het fout omdat ik bij een... Opnieuw was het voor mij als bestaande klant moeilijk om te zien of ik nou wel of niet ingelogd ben bij het afsluiten van een nieuwe verzekering. Vorige keer ging het fout omdat ik bij een woonverzekering ook een nieuw account had afgesloten. Kort gezegd: ik zou graag via MijnFBTO (dus in dezelfde omgeving) een nieuwe verzekering willen kunnen afsluiten (liefst ook met klantenkorting ;-)).

eric

Als je toch moet inloggen kan je dan niet beter ook verzekering koppelen? auto, reisverzekering en zorgverzekering.