Vrijstaand geschakelde woning kan niet gekozen worden.
Een account maken als bestaande klant heeft best een lange doorlooptijd. Bij de online aanvraag kan ik niet aangeven dat ik al klant ben.
Dirk
Gewoon goede verzekering maatschappij
Ik mis de mogelijkheid om eventuele formulieren mee te sturen bij de aanvraag. Ik vraag de verzekering aan voor mijn schoonzuster die opgenomen is in een verzorgingstehuis. Zij heeft geen e-mail,...Ik mis de mogelijkheid om eventuele formulieren mee te sturen bij de aanvraag. Ik vraag de verzekering aan voor mijn schoonzuster die opgenomen is in een verzorgingstehuis. Zij heeft geen e-mail, dus ik heb die van mij maar ingevuld. Daarnaast heeft zij mij gevolmachtigd om dit te doen, maar die volmacht kan ik niet meesturen.
Nvt
Geen.opmerkingen
Opzeggen van mij oude verzekering doe je dat ook Ik hoor graag van je Mvg Rob duis
Voorwaarden Woonverzekering is een enorm bestand. Het zou wellicht waarde toevoegen dit beknopter samen te vatten zodat dit voor de verzekeringnemer makkelijker te navigeren is.