Ik heb meerdere verzekeringen (gehad) bij FBTO en alles ging altijd heel soepel.
Misschien leven spaarverzekering toevoegen voor een kind.
Houden zo.
Pauline
Ik heb meerdere verzekeringen bij fbto lopen. Het zou fijn zijn als mijn gegevens dan al bekend zijn in het systeem en automatisch worden ingevuld. Een pakketkorting zou helemaal...Ik heb meerdere verzekeringen bij fbto lopen. Het zou fijn zijn als mijn gegevens dan al bekend zijn in het systeem en automatisch worden ingevuld. Een pakketkorting zou helemaal fantastisch zijn, maar het was al zo goedkoop.
Alles ging prima
Begrijpelijk in te vullen
Ik ga verhuizen. Dus heb tijdelijk 2 woningen. Het was voor mij op de site niet duidelijk hoe dat te regelen is. Want tijdelijk heb ik dus 2 huizen te verzekeren. Dat is net weer anders dan het...Ik ga verhuizen. Dus heb tijdelijk 2 woningen. Het was voor mij op de site niet duidelijk hoe dat te regelen is. Want tijdelijk heb ik dus 2 huizen te verzekeren. Dat is net weer anders dan het doorgeven van een verhuizing. Ik zou het handig vinden als ik in de MijnOmgeving een extra verzekering voor een nieuw huis zou kunnen afsluiten.
Jeroen Kersten
Ik had al eerder schadeverzekeringen bij jullie lopen. Na een aantal omzwervingen naar andere maatscahappijen ben ik blij al mijn verzekeringen nu weer bij FBTO onder te kunnen brengen!
Julian Gommers
Het is nog erg onduidelijk wat er nou wel en niet gedekt wordt vanuit je reguliere zorgverzekering zodra je binnen Europa op reis gaat. Heb ik bij een reisverzekering nou wel of niet de...Het is nog erg onduidelijk wat er nou wel en niet gedekt wordt vanuit je reguliere zorgverzekering zodra je binnen Europa op reis gaat. Heb ik bij een reisverzekering nou wel of niet de aanvullende module Zorg op reis nodig?