Ik had gisteren een rechtsbijstandverzekering afgesloten. Dat ging prima. Daarna wilde ik een inboedel en aansprakelijkheidsverzekering afsluiten en toen kreeg ik de hele tijd foutmeldingen. Contact...Ik had gisteren een rechtsbijstandverzekering afgesloten. Dat ging prima. Daarna wilde ik een inboedel en aansprakelijkheidsverzekering afsluiten en toen kreeg ik de hele tijd foutmeldingen. Contact gehad via chat maar er werd aangegeven dat er geen storing was en dat ik vandaag moest bellen. Ik denk ik probeer het nog 1 keer vandaag en nu lukte het gelukkig wel.
Jonas Smits
Ik vind het raar dat je slechts €300 verzekerd krijgt voor een telefoon bij je reisverzekering. Welke telefoon is tegenwoordig nog €300. Daarnaast heb je vervolgens ook nog €50 eigen risico bij je...Ik vind het raar dat je slechts €300 verzekerd krijgt voor een telefoon bij je reisverzekering. Welke telefoon is tegenwoordig nog €300. Daarnaast heb je vervolgens ook nog €50 eigen risico bij je telefoon. Waarom zeggen jullie dan gewoon niet dat je €250 verzekerd krijgt bij je telefoon in plaats van €300. Ik vind dit persoonlijk een beetje sluw.
PHL van Gelder
Snel geregeld, prima prijs kwaliteit verhouding
Heb verschillende vrrzekeringen bij fbto en ben er super tevreden over!!
Fmgxjdti
Toelichten op beantwoorden vragen met ja zou welkom zijn ! ja - winkeldiefstal dochter ja - claim inboedelverzekering