Goed, snap alleen niet dat ik de naam van mijn partner niet in moest vullen
Het lijkt nu definitief te zijn, maar is dat ook oz?
Kan nog geen aanbeveling geven. Dat komt pas na afhandeling eventuele schade (hopelijk dus nooit)
Het was mij niet duidelijk of bij een annuleringsverzekering het verzekerde bedrag om de totaalprijs van de reis ging of per persoon en aangezien er tussen mij en mijn kinderen verschil zit in het...Het was mij niet duidelijk of bij een annuleringsverzekering het verzekerde bedrag om de totaalprijs van de reis ging of per persoon en aangezien er tussen mij en mijn kinderen verschil zit in het bedrag van de reis hoe dit dan in te vullen is bij de prijs. En of je als de prijs net duurder is dan het verzekerde bedrag je dan helemaal geen geld ontvangt bij annuleren of alleen dat verzekerde bedrag. Daarom moest ik nog even bellen met een medewerker aan de telefoon (die mij overigens uitstekend hielp)
Makkelik en duidelik
Meerdere verzekeringen overige kunnen selecteren
Nvt
Zeer duidelijk en makkelijk ben altijd tevreden over fbto
Nee, alles prima
Ik begrijp niet waarom u geen gegevens vraagt over onze woning zoals inhoud, bijgebouwen etc. Ieder huis is anders dus ik zou verwachten dat de premie ook anders is voor iemand met n woning van...Ik begrijp niet waarom u geen gegevens vraagt over onze woning zoals inhoud, bijgebouwen etc. Ieder huis is anders dus ik zou verwachten dat de premie ook anders is voor iemand met n woning van €500K dan bijv €1000K