Alles was overzichtelijk. Ook de voorwaarden zijn duidelijk op een rij gezet.
Wordt duurzaam. Geef bijv. premiekorting als zonnepanelen zijn geinstalleerd
Monique van Looijengoed
Was al eerder verzekerd bij jullie. Zeer goede service. Tussendoor bij Allianz Direct verzekerd maar zeer ontevreden daarover, slechte service en slechte communicatie waardoor mijn autoverzekering...Was al eerder verzekerd bij jullie. Zeer goede service. Tussendoor bij Allianz Direct verzekerd maar zeer ontevreden daarover, slechte service en slechte communicatie waardoor mijn autoverzekering zomaar stopgezet is. Reden om bij jullie voorgoed terug te keren.
- Ik was ingelogd op mijn-fbto.nl, maar moest toch opnieuw al mijn gegevens invullen voor het afsluiten de deze nieuwe verzekering. - De vraag over mijn schadeverleden over deze verzekering was...- Ik was ingelogd op mijn-fbto.nl, maar moest toch opnieuw al mijn gegevens invullen voor het afsluiten de deze nieuwe verzekering. - De vraag over mijn schadeverleden over deze verzekering was mij niet duidelijk. Ging het om deze reisverzekering, of om al mijn verzekeringen bij FBTO? Daarom ingevuld of FBTO dit kan nakijken. - verder heel tevreden over FBTO
Zeer prettig, duidelijk, overzichtelijk
10 pefect makelijk snel
Makkelijk en snel autoverzekering
Andre Kolodziejak
Zeer gebruikersvriendelijke aanmelding met heel duidelijke informatie. Ook goede info over wat mensen in vergelijkbare omstandigheden voor een verzekering kiezen. Dat er een FBTO alarmcentrale is is...Zeer gebruikersvriendelijke aanmelding met heel duidelijke informatie. Ook goede info over wat mensen in vergelijkbare omstandigheden voor een verzekering kiezen. Dat er een FBTO alarmcentrale is is prachtig maar die heb ik nu niet nodig i.v.m. een nog lopend wegenwacht abonnement.