M-Case

Nette laptop voor een nette prijs

Beschrijf hier uw ervaring

Na verschillende laptops bekeken te hebben bij verschillende aanbieders uiteindelijk gekozen voor een Thinkpad T560; de laatste check voor aankoop is om nog specifiek op dat type te zoeken of er... Na verschillende laptops bekeken te hebben bij verschillende aanbieders uiteindelijk gekozen voor een Thinkpad T560; de laatste check voor aankoop is om nog specifiek op dat type te zoeken of er andere aanbieders een soortgelijke laptop verkopen. Met deze specs en staat was de prijs prima. De volgende dag ontvangen en voldoet aan de verwachtingen. Voor herhaling vatbaar!

Eén klein minpuntje: ik van tevoren gebeld voor advies maar binnen kantoortijden weer de telefoon tot 2x toe niet opgenomen. Gezien de Corona-omstandigheden kan dat gebeuren maar wel onhandig. Uiteindelijk zelf de knoop doorgehakt.

G.Luijer

Een prima service en vlotte levering

Beschrijf hier uw ervaring

Ik ben eerst door een medewerker vriendelijk via de chat te woord gestaan. En toen ik de info had die ik wou weten het product besteld.
Ik had de volgende dag de computer binnen netjes verpakt...
Ik had de volgende dag de computer binnen netjes verpakt in een doos. Het is voor mij een eerste keer dat ik een refurbished desktop gekocht heb. Maar ik kan niet anders zeggen dan prima desktop en goeie snelle service. De volgende koop ik daar weer.

YouRtop

Zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle service, zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Egbert van der Vennen

Zeer goede kwaliteit laptop en een kundige service

Beschrijf hier uw ervaring

Had een telefoon gekregen na mijn bestelling dat de laptop die ik gekocht had (Asus) het niet meer deed, maar gelukkig werd er mee gedacht, en kreeg toch nog voor een kleine meerprijs een prachtige... Had een telefoon gekregen na mijn bestelling dat de laptop die ik gekocht had (Asus) het niet meer deed, maar gelukkig werd er mee gedacht, en kreeg toch nog voor een kleine meerprijs een prachtige Dell Latitude, ik vindt dat pas een echt vriendelijke en professionele manier om met de klanten om te gaan.

P. Steinmeijer.

Bestelling snel en goed geleverd.

Beschrijf hier uw ervaring

Geen batterij. ( was aangegeven ! )
Hadden misschien kunnen aanbieden ( voor meerprijs ) voor batterij te zorgen

Kees Smeets

Top service en goede producten

Beschrijf hier uw ervaring

zeer goede aflevering en prima laptops niet van nieuw te onderscheiden

C.J.Smeets

Top bedrijf goede aflevering

Beschrijf hier uw ervaring

Ik kocht een laptop bij dit bedrijf het leek wel een splinter nieuwe zeer goed verpakt en hij werkt geweldig mijn eerst volgende pc ga ik daar zeker weer halen zeer hartelijk dank voor jullie... Ik kocht een laptop bij dit bedrijf het leek wel een splinter nieuwe zeer goed verpakt en hij werkt geweldig mijn eerst volgende pc ga ik daar zeker weer halen zeer hartelijk dank voor jullie kwaliteit

Ronald Wijnands

Ik kan iedereen FDK shop aanraden

Beschrijf hier uw ervaring

Top service, echt een aanrader

Gabor Balogh

Het bedrijf verzond het product binnen ongeveer 3 dagen. De laptop was heel goed verpakt, en het was zijn prijs zeker waard.

Beschrijf hier uw ervaring

De bestelde laptop werkt perfect, en heeft maar een hele kleine schade aan de bovenkant, die je bijna niet kan zien. De laptop is heel goed verpakt, en het was al heel snel na de bestelling bij ons... De bestelde laptop werkt perfect, en heeft maar een hele kleine schade aan de bovenkant, die je bijna niet kan zien. De laptop is heel goed verpakt, en het was al heel snel na de bestelling bij ons binnen gekomen. Ik ben er héél blij mee! Ik zou dit bedrijf zeker ook aanbevelen aan mijn kennissen, omdat mijn ervaring prima was. Bedankt!

Martens

Beschrijf hier uw ervaring

iPad Air gekocht, goedkoper dan elders en volgende dag in huis