Douwe

Zeer goed. Duidelijke site. Na aankoop snel geleverd. Keurig verpakt.

Els

Zeer goede en correcte service. Zeker tevreden en mij gaan ze daar nog zien. Snel geholpen.
De afstand vanuit Belgie zeker waard.

Beschrijf hier uw ervaring

De afstand vanuit Belgie zeker waard.

Autobedrijf Stoomberg bv

Goede producten, snelle levering en goede prijs

Onvoorstelbaar goed bedrijf......

Beschrijf hier uw ervaring

Al veel gekocht, service en garantie super !!

Jan Brandsma

Ik heb een minilaptop gekocht een x230

Beschrijf hier uw ervaring

FDK reageert snel op vragen. Denkt mee. Heel fijn om zaken mee te doen. Ook de aftersales is super. De accu werkte niet goed, direct is een nieuwe besteld.

Goed, snel geregeld

Beschrijf hier uw ervaring

na bestelling vanuit de web shop en uiteraard na betaling waren de materialen er goed op tijd

KNDSB afd. bowling

Prettig contact en ze staan 100% voor je klaar.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede prijskwaliteit en service!

Goede prijs/kwaliteit en service

Sylvia Vincenten

We hadden een kapot beeldscherm en ze hadden voor ons een "nieuwe" tweedehandse en die had ik gekocht, maar thuis doet deze het toch niet, dus gelijk terug en weer een andere, en deze doet het... We hadden een kapot beeldscherm en ze hadden voor ons een "nieuwe" tweedehandse en die had ik gekocht, maar thuis doet deze het toch niet, dus gelijk terug en weer een andere, en deze doet het perfect! Prima service en als ze een fout maken dan maken ze het weer gelijk goed!

Steungezin.nl

De medewerkers van FDK staan altijd voor ons klaar met advies (wij zijn een stichting die regelmatig iets bij FDK bestelt voor onze deelnemers). Zij denken mee en komen met ideeën/lossen zaken op,... De medewerkers van FDK staan altijd voor ons klaar met advies (wij zijn een stichting die regelmatig iets bij FDK bestelt voor onze deelnemers). Zij denken mee en komen met ideeën/lossen zaken op, als dat nodig is. Verder zijn er nog nooit klachten of strubbelingen geweest over een levering.
Ik zeg: TOP!

Ik zeg: TOP!