Schrama

Goede Lenovo x230 laptop met de i7 CPU en verlicht toetsenbord. Snelle levering, goed verpakt.

Beschrijf hier uw ervaring

Het grootte minpunt is dat 20 toetsen (alle cijfer toetsen en tekentoetsen rechts van de lettertoetsen) van het verlichtte toetsenbord heeft een sticker erop, omdat waarschijnlijk andere tekens... Het grootte minpunt is dat 20 toetsen (alle cijfer toetsen en tekentoetsen rechts van de lettertoetsen) van het verlichtte toetsenbord heeft een sticker erop, omdat waarschijnlijk andere tekens daaronder zitten op dit Qwerty toetsebord dan wij in Nederland gewent zijn. Het probleem is dat deze toetsen daardoor niet verlicht worden door het toetsenbord, wat het hele nut van een verlicht toetsenbord om zeep helpt. Verder is het wit op de stickers van een doffe kwaliteit, waardoor ze minder zichtbaar zijn dan de andere toetsen op het toetsenbord. Als laatste staat dit niet op de pagina van deze laptop vermeld, zelfs niet nadat ik ze hierover had geïnformeerd. De reactie was: ik zal het aan mijn baas vertellen. De prijs van deze laptop is hoger dan bij andere dealers vanwege de I7 CPU en het verlichtte toetsenbord, maar niets vermelden over de 20 toetsen met stickers, is een een beetje misleidend.

Reactie FDK-shop.nl:

Goedendag,
Bedankt voor uw review en attenderen. Inmiddels hebben we een vermelding over toetsenbord gepubliceerd. Ons excuus voor het ongemak.
Even over de prijs, het zit ook IPS scherm...
Goedendag,
Even over de prijs, het zit ook IPS scherm in deze laptop, dat is ook een reden dat ze iets duurder zijn dan normaal.
Frans de Kam

Bauke Welle

Bij FDK shop een Lenovo X230 met i7 processor besteld. Eerst opgebeld. Snelle en juiste informatie. De laptop werd speciaal uit het magazijn gehaald om de juiste informatie te geven. Gekocht en de... Bij FDK shop een Lenovo X230 met i7 processor besteld. Eerst opgebeld. Snelle en juiste informatie. De laptop werd speciaal uit het magazijn gehaald om de juiste informatie te geven. Gekocht en de volgende dag al via Post.nl ontvangen. Prima verpakt. De laptop is z.g.a.n. en werkt als een zonnetje. En er zat ook zelfs een volledig opgeladen 6-cells accu in in plaats van de normale kleinere. Zou zeker weer zaken doen met FDK shop.

Henri van de Kraats

Goede service, ben dik te vreden

Prima, heb 3 maal iets besteld en defecte voeding werd ook prima opgelost.

Ned-group bv

Uitstekende service, snelle levering en perfecte refurbrished laptop, lijkt wel als nieuw!!! Ook was eea zeer zorgvuldig en degelijk verpakt. Een echte aanrader.

Beschrijf hier uw ervaring

Uitstekend geholpen via de online chat. De goederen waren goed verpakt

Diana Papavoine

Super service en snelle levering

Goed geen min punten

Steungezin.nl

FDK is voor ons als Stichting een partij die meedenkt en flexibel meewerkt om de beste deal te geven aan onze profielhouders die een refurbished laptop betaald hebben gekregen via onze website... FDK is voor ons als Stichting een partij die meedenkt en flexibel meewerkt om de beste deal te geven aan onze profielhouders die een refurbished laptop betaald hebben gekregen via onze website www.steungezin.nl.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering, goede spullen en goede service.