Gert-jan jonker

Ik ben dik te vrede over fdk goeden en snelle afhandeling en zeer klant vriendelijk

Beschrijf hier uw ervaring

fdk is zeer goed en ik ben zeer te vrede over klant vriendelijkheid

Diana

Snelle service. Aardige mensen aan de telefoon. De ene dag besteld de andere dag had ik de laptop al in huis!

Beschrijf hier uw ervaring

Gewoon super en erg tevreden!

Rosalie

Iphone 6s scherm vervangen

Beschrijf hier uw ervaring

Binnen half uur klaar en weer werkend!
Super en zal het aan vrienden en familie aanbevelen.

Goede product snelle levering

Ik kom hier zeker weer.

Andy Nahr

Bestelling snel ontvangen
Chauffeur was een uur telaat

Louis Bekker

Beschrijf hier uw ervaring

3 jaar geleden was ik met mijn zoon in jullie winkel om eens te kijken naar een laptop, alleen even kijken. ik ging met een hp laptop de deur uit en heb daar veel plezier van gehad en nog.
het...
het werd tijd voor wat anders en bij het zoeken kwam ik steeds weer bij FDK-shop terecht. het resultaat is weer een laptop van hp. goede kwaliteit, lekker snel net als de service. makkelijk aangeschaft en betaald en snel thuis.
een volgende zal niet moeilijk te vinden zijn want ik kijk eerst bij FDK

Egbert

Zeer goede kwaliteit en prijsverhouding!

Beschrijf hier uw ervaring

Na de bestelling kreeg ik hem binnen, een refurbished laptop! Ik heb hem afgestoft en alle opties getest. En... prima, alles deed het. Hij kwam zoals verwacht binnen 2 werkdagen binnen. Ook heb ik... Na de bestelling kreeg ik hem binnen, een refurbished laptop! Ik heb hem afgestoft en alle opties getest. En... prima, alles deed het. Hij kwam zoals verwacht binnen 2 werkdagen binnen. Ook heb ik via Facebook een aantal maal contact gezocht met FDK, en werd snel geholpen met mijn vraag. Ik ben zeer tevreden.

Prima service

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had 2 monitoren besteld, maar er was er nog maar een op voorraad. Ik ben gebeld en er werd me twee iets duurdere monitoren aangeboden, zodat ze hetzelfde zouden zijn.

Milenko

Prima webshop

Beschrijf hier uw ervaring

Deze week (maar ook begin dit jaar) een product gekocht bij deze winkel. Naar volle tevredenheid!! Website is overzichtelijk en prijs/kwaliteit is ook prima! Wat mij betreft een aanrader.

Aanschaf van ipad

Werkt vlot