Lieke Luiten

Beoordeling 29 December 2015

Beschrijf hier uw ervaring

Binnen 20 minuten was mijn telefoon gemaakt en kon ik er weer mee bellen. Super zaak, zeer tevreden! Ik was meteen aan de beurt. zeer klantvriendelijk, top!

j jager

HP 8460P I5-2540M/ 4GB/ 256GB SSD/ DVDRW/ W7/ WIFI

SUPER SNELLE LEVERING
kan niet beter
laptop goed ingepakt en beschermd

FinAction Adviseurs te Venray

Goede ervaring met FDK-shop.nl

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle service, uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs, telefonisch contact is prettig, personeel is klantgericht en flexibel. Echt een aanrader. Jullie naam gaan we verspreiden. John... Snelle service, uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs, telefonisch contact is prettig, personeel is klantgericht en flexibel. Echt een aanrader. Jullie naam gaan we verspreiden. John Smits FinAction Administraties Venray

Vandaag besteld, morgen in huis.

Beschrijf hier uw ervaring

Doen wat ze beloven, snelle respons of vragen per email.

Wijkcentrum de Symfonie

Perfect

Beschrijf hier uw ervaring

Perfecte aflevering ,goede spullen, en de service is toppie. En goed personeel

Accu voor medion laptop

Beschrijf hier uw ervaring

makkelijk bestellingen en zeer snelle levering

Smit

Prima service, betrouwbaar!

Beschrijf hier uw ervaring

Vriendelijk personeel. Veel keus. Heb er, met het volste vertrouwen, mijn oude computer met alle toebehoren achtergelaten met de vraag of ze alle gegevens wilden overzetten op de 'nieuwe' PC en deze... Vriendelijk personeel. Veel keus. Heb er, met het volste vertrouwen, mijn oude computer met alle toebehoren achtergelaten met de vraag of ze alle gegevens wilden overzetten op de 'nieuwe' PC en deze konden aansluiten op de monitor, Office wilden installeren. Keurig gebeurd allemaal. Ook fijn dat je drie maanden garantie krijgt en deze tegen een gering bedrag kunt uitbreiden. En mocht er iets zijn, dan kun je altijd bellen, ook fijn! Zeer tevreden!

Tom Janssen

Vervangen accu IPhone 5

Beschrijf hier uw ervaring

Goede service en goede prijs.

Chris

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Toetsenbord onderdeel gekocht voor Acer laptop.
Goed verpakt en makkelijk te monteren

Tom

Levering goederen