Karoline

Karoline

Beschrijf hier uw ervaring

Telefonisch goed uitleg gehad over de tweedehands modellen waar ik tussen twijfelde. Bestelde laptop was na 1 dag binnen. Helaas werkte de adapter niet. Gebeld en er werd gelijk een nieuwe... Telefonisch goed uitleg gehad over de tweedehands modellen waar ik tussen twijfelde. Bestelde laptop was na 1 dag binnen. Helaas werkte de adapter niet. Gebeld en er werd gelijk een nieuwe opgestuurd. Alles werkt nu prima!!

Jean-Pierre

Via de chat snelle en goede informatie ontvangen over de laptop. De laptop ziet er super goed uit, vooral voor een gebruikte laptop! Mijn dochter is er zeer blij mee!

Beschrijf hier uw ervaring

Nogmaals via de chat kreeg ik snelle en goede informatie, waarop ik vrijwel direct de laptop had besteld. Voor 17.00 uur besteld is de volgende dag in huis.

Dell Q6600

Is goed

Ronaldo

Aankoop Nokia Lumia 735

Beschrijf hier uw ervaring

Betrouwbare leverancier. Goede communicatie tijdens leveringsproces, vlotte levering.

Peter van den Boogaard, Centrum Radio

Super service, ik vinkte iets verkeerd aan en werd zonder moeite direct gecorrigeerd door de medewerkers aan de telefoon. Top!!!!

Beschrijf hier uw ervaring

Complimenten aan de mensen in de orderverwerking!!!

Jeroen sprenkels

Goede en snelle service!

Beschrijf hier uw ervaring

Meerdere malen een bestemming gedaan en naar volle tevredenheid zijn de producten geleverd. Binnen 1 uur was de bestelling gereed.
De niet volledig werkende adapter kan ik probleemloos...
De niet volledig werkende adapter kan ik probleemloos omruilen. Toen ik merkte dat hij niet werkte heb ik contact opgenomen via mail en er werd een nieuwe klaar gelegd

alice.

Prima aankoop en snel

Beschrijf hier uw ervaring

ik heb geen ervaring met dit bedrijf. maar heb alle vertrouwen wat de zaak beter

Eszet Solutions

Goede en snelle service, verder ook de artikelen gekregen naar de kwaliteit die mij was beloofd.

Beschrijf hier uw ervaring

Een Refurbished Laptop aangeschaft via de telefoon, nadat de medewerken mij goed had geholpen.

Bennie Wenneker

Heel Goed

Beschrijf hier uw ervaring

Er waren bij de door mij gekochte , gebruikte laptop , een paar kleine probleempjes.
Een mailtje gestuurd en de volgende dag werden alle probleempjes opgelost.
Prima en snelle service....
Een mailtje gestuurd en de volgende dag werden alle probleempjes opgelost.
Prima en snelle service.
Aanbevelingswaardig.

Futura Options, innovatiebureau

Prima !

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering, goede communicatie, uitstekende kwaliteit.