Prima!

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke website en zeer snelle levering. Had een probleem met installeren van Windows. Na gemaild te hebben had ik binnen een uur een reactie. Alles werkt nu naar wens.

Een tevreden...

Een tevreden klant.

Uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring

Werd goed geholpen door FDK medewerker in de winkel. Uiteindelijk HP laptop gekocht

PROFICIAT

Leuke ervaring

Ron's Computer Service Veendam

Waar anderen het laten afweten kom je hier echt verder.

Beschrijf hier uw ervaring

1e keer en direct goed geholpen.

MJ

In Eén woord: Top!

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle, correcte levering. Snelle ondersteuning bij vragen.

Gert-Jan Jonker

Ik ben over het algemeen tevreden ook de uitleg. en ik geef een 9

Beschrijf hier uw ervaring

Het bedrijf is goed eerlijk en goede uitleg over alles en ze nemen de tijd voor je. en ik geef het door aan vrienden en familie.
groetjes
gert-jan

Aanschaf laptop accu

Super!!

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer snelle levering en perfect produkt, kan niet beter!

Heeft wel een paar dagen geduurd voor dat ik iets hoorde

Reactie FDK-shop.nl:

Goedendag,
Bedankt voor uw beoordeling. In verband met uw bestelling moesten we wachten op groene licht door Afterpay. U heeft product besteld op 10 maart jl. omstreeks 18:30.
We hebben...
Goedendag,
We hebben volgende dag al u geïnformeerd over toestemming door Afterpay via e-mail.
Afterpay gaf ons pas op 12 maart een groen licht. We hebben u daarna ook geïnformeerd en uw bestelling laten verstuurd.

Onze garantie voor volgende dag in huis geldt alleen voor betaling met IDEAL.
Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

FDK Shop

Jeroen de Bever

Uitstekende service, prima prijs/kwaliteit verhouding, prettige mensen