Accu

Beschrijf hier uw ervaring

prima service, snel en correct

Paul

DVD brander IDE

Beschrijf hier uw ervaring

Eergister avond had ik DVD brander IDE besteld en vandaag ontvangen. Pakket uitgepakt en geplaatst bij mijn computer. Het werkt goed. 1e bestelling bij FDK verloopt prima en een tevreden klant erbij... Eergister avond had ik DVD brander IDE besteld en vandaag ontvangen. Pakket uitgepakt en geplaatst bij mijn computer. Het werkt goed. 1e bestelling bij FDK verloopt prima en een tevreden klant erbij voor FDK.

Jaap

Toch nog redelijk

Beschrijf hier uw ervaring

Tweedehands dvd-brander, niet schoon, lade was niet gezekerd en hing los bij het uitpakken.
Het apparaat werkte daardoor eerst niet, pas na geforceerd sluiten van de lade.
Uiteindelijk...
Het apparaat werkte daardoor eerst niet, pas na geforceerd sluiten van de lade.
Uiteindelijk goed werkende brander.

RichC

HP6910p

Beschrijf hier uw ervaring

Mijn ervaring met FDK/shop was ronduit goed! Ik was verrast door de reactiesnelheid, flexibiliteit en efficiëntie van de service. Het verkoopprogramma en prijspeil is OK Ik ben tevreden maar hou een... Mijn ervaring met FDK/shop was ronduit goed! Ik was verrast door de reactiesnelheid, flexibiliteit en efficiëntie van de service. Het verkoopprogramma en prijspeil is OK Ik ben tevreden maar hou een slag om de arm omdat ik nog moet zien hoe hard de garanties blijven.

Erik

Accu voor laptop snel geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

na eerst een mislukte bestelling vanuit China gedaan te hebben nu een tevreden klant bij FDK-shop.nl

c. verheul

Zeer goed

Snelheid en gemak

Mariella

Super!

Beschrijf hier uw ervaring

Super snel geleverd, heel gemakkelijk. Kreeg het alleen een beetje benauwd, de code deed het niet via internet, maar een dag later stonden ze toch netjes aan de deur met onze laptop. Alleen... Super snel geleverd, heel gemakkelijk. Kreeg het alleen een beetje benauwd, de code deed het niet via internet, maar een dag later stonden ze toch netjes aan de deur met onze laptop. Alleen misschien een ideetje, om zulke dure pakketten, zoals de laptop van 449 euro die we gekocht hebben, aangetekend te versturen. Ik kreeg het pakket zo in mijn handen geduwd, zonder een krabbel te moeten zetten dat is best riskant natuurlijk! Verder alles top hoor, heel blij met de laptop, hij is super!

Feedback

Beschrijf hier uw ervaring

Eerste keer een refurbished monitor besteld.

sss

Accu