Zwembadenwebshop

De manier van werken van de Feedback is een eerlijke manier voor zowel consument als klant. Er zijn altijd klanten die iets te klagen hebben of waar om wat voor reden dan ook de levering, betaling... De manier van werken van de Feedback is een eerlijke manier voor zowel consument als klant. Er zijn altijd klanten die iets te klagen hebben of waar om wat voor reden dan ook de levering, betaling of wat dan ook is mis gegaan. De feedback company biedt de mogelijkheid voor beide partijen een reactie te plaatsen, zodat iedereen kan zien wat er precies gebeurd is en daar zelf een oordeel over geven.

Mascolori

Best wel goed

Reactie Feedback Company:

Beste Raymond,
Hartelijk dank voor jouw review, inmiddels zijn de redesigns voor zowel het feedbackformulier als de beheerportal doorgevoerd.
Groet,
Coen van Gennip

ProPim.nl

Een mooi initiatief voor de consument, als bedrijf gooi je alleen maar geld over de balk.

Reactie Feedback Company:

Beste ProPim,
Erg jammer om te vernemen dat u ons bestempeld als een bedrijf dat alleen maar facturen kan versturen naar haar klanten.
Wij werken met een geautomatiseerd boekhoudsysteem. Op...
Beste ProPim,
Wij werken met een geautomatiseerd boekhoudsysteem. Op het moment dat de betalingstermijn met ruim 7 dagen is overschreden dan ontvangt u automatisch een vriendelijke herinnering.
Doordat u herhaaldelijk het maandelijkse bedrag niet tijdig hebt voldaan, heeft u meerdere e-mails ontvangen met het verzoek om de betaling alsnog te voldoen.
Wellicht is dit de reden dat u The Feedback Company bestempeld als een bedrijf dat enkel facturen kan verzenden.
Arjan

Fahrenheit

Prima indruk, betrouwbaar

www.deolijfgaardshop.nl

Prima. Goed bereikbare klantenservice.

Schminkspecialist

E.e.a. werkt functioneel en goed

Writersplaza.nl

Slim, klein, korte lijnen