Ik heb nooit klachten van Feenstr . en de monteur die ik altijd heb beter kan het niet. laat het zo maar door gaan. als er klachten zijn dan licht het aan e mensen zelf. ik...Ik heb nooit klachten van Feenstr . en de monteur die ik altijd heb beter kan het niet. laat het zo maar door gaan. als er klachten zijn dan licht het aan e mensen zelf. ik zou zeggen ga zo door. groetjes fam Mackus- Kanders
Lange
Deskundig, en alles dat daarbij hoort
Linnebank
Wat ze zeggen doen ze. !!!
Van Ijzendoorn
Wel een opmerking. De monteur is vergeten het geluid van het alarmsignaal weer aan te zetten. Dit merkten wij na anderhalve week. Dit is gebeurd op 28 april op het adres Kleizuwe 6a in Vreeland. Wel...Wel een opmerking. De monteur is vergeten het geluid van het alarmsignaal weer aan te zetten. Dit merkten wij na anderhalve week. Dit is gebeurd op 28 april op het adres Kleizuwe 6a in Vreeland. Wel slordig. Groeten Grace van ijzendoorn
Zitter
Klantvriendelijk en deskundig
De monteur was erg vriendelijk, werkte zeer netjes en professioneel. Een vakman met passie voor zijn beroep.
Geelen
Snel en deskundig
Tilburg
Nette medewerker legt alles rustig uit en komt uitermate betrouwbaar over
Zeer professioneel, kundig, net, accuraat en vriendelijk.