Vakkundig en klantgericht

Goede bereikbaarheid en opvolgen afspraken

Feenstra is een betrouwbare firma met prima apparatuur en zeer deskundig personeel

De Roo

Ik plaats geen reviews. Dit is voor Feenstra intern om de medewerkers te beoordelen. Die waren zoals jullie zien meer dan goed! Zeer tevreden!

Rijerse

Deze firma Feenstra te verstaan levert voortreffelijk werk af zeer kundige monteurs

Jan Henk Vinckers

Feenstra beveel ik aan

Scherpe offerte. Prima adviezen vooraf. Prettige monteur die keurig en zorgvuldig werkte. Na afloop uitvoerige en vooral geduldige uitleg over systeem.

Verkooij

Goede website

De monteur voor de beveiliging was heel vriendelijk en beleefd. Positieve persoonlijkheid.

Klantvriendelijk en netjes werken

Shaw

Feenstra geeft goede dienstverlening. De bewegingsmelders en deurmagneten werken uitstekend. Ik ben vooral blij met de app, die mij op afstand zelfs controle geeft.
Er is zelfs een poging tot...
Er is zelfs een poging tot inbraak geweest toen wij op vakantie waren. De looiende sirene maakte dat de inbreker het op een lopen zette.