Gunes

Ik heb een alarm laten plaatsten doet het niet ben al 3 maanden bezig om een monteur te krijgen!

Wij zijn blij dat wij met Feenstra in zee zijn gegaan. Aperatuur werkt goed en is betrouwbaar.

Pen

Betrouwbaar bedrijf

Veldhoen

Lage kosten, systeem werkt goed.

Biljardt

Snelle levering . Conform de offerte. Correct geholpen door de deskundige monteur. Zeer zeker aan te bevelen. Ik ben zeer tevreden

Bijl

Eén minpuntje te melden, monteur 1 geeft aan dat de centrale niet veilig hangt. Deze centrale hangt in de meterkast en is daar door Feenstra geplaatst, probleem volgens monteur 1 was de sleutel op... Eén minpuntje te melden, monteur 1 geeft aan dat de centrale niet veilig hangt. Deze centrale hangt in de meterkast en is daar door Feenstra geplaatst, probleem volgens monteur 1 was de sleutel op de deur. De sleutel op een veilige plaats opgeborgen. Voor monteur 2 wegens de werkzaamheden sleutel weer geplaatst, vervolgens zet ook deze weer op de werkorder dat de centrale niet veilig hangt en dat monteur 1 dit reeds heeft gemeld. Wat doen deze "meldingen" bij een eventuele schademelding? Graag enige discretie bij deze vage constateringen, de meterkast is na vertrek monteur 2 zoals geadviseerd afgesloten en de sleutel verwijderd.