Zichem

Fee star is betrouwbaar,Zijn Altijd berijk baar en het onderhoud is uitstekend de afspraken Zijn goed het enige is dat er om de twee jaar onderhoud plaats vind en dat Je Dan ook nog voor de... Fee star is betrouwbaar,Zijn Altijd berijk baar en het onderhoud is uitstekend de afspraken Zijn goed het enige is dat er om de twee jaar onderhoud plaats vind en dat Je Dan ook nog voor de vervangende batterij een moet betalen.

Jager

We zijn vooral erg tevreden over de aangedragen oplossingen tijdens de werkzaamheden in ons kazematten museum te Kornwerderzand. Omdat er tijdens de installatie werd meegedacht konden we tot goede... We zijn vooral erg tevreden over de aangedragen oplossingen tijdens de werkzaamheden in ons kazematten museum te Kornwerderzand. Omdat er tijdens de installatie werd meegedacht konden we tot goede oplossingen komen.

Klantvriendelijk en deskundig

Teunissen

Een zeer tevreden klant, Feenstra lost de problemen direct op ! Geweldige service

Een review is nog voorbarig, want wij hebben een offerte gehad voor een renovatie en er is wel een afspraak, maar nog geen uitvoering geweest van de renovatie.

Van Amersfoort

Fantastisch bedrijf.

Roozen

Feenstra ontzorgt met recht!

Veeke

Snelle, duidelijke en nette afhandeling vanaf offerte stadium tot en met de montage