Snelle oplossingen van storingen. Vriendelijke monteurs
Vakkundig
Withaar
Service top
Van Geel
Feenstra heeft mij niet geadviseerd tijdens het verlengen van mijn contract dat er een nieuw systeem is en er een app op je telefoon is. Dit moest ik later alsnog aanvragen en nog langer mijn...Feenstra heeft mij niet geadviseerd tijdens het verlengen van mijn contract dat er een nieuw systeem is en er een app op je telefoon is. Dit moest ik later alsnog aanvragen en nog langer mijn contract verlengen. Geen goede service.
Wigtman
Prima installatie en goede service van Feenstra. wij zijn prima tevreden.
Zeer vakkundig
Wedekind
Het is jammer dat Feenstra niet heeft gereageerd op mijn mail dat het beveiligingsysteem niet goed functioneerde. Maanden lang durfde ik het systeem niet te gebruiken. met de monteur heb ik...Het is jammer dat Feenstra niet heeft gereageerd op mijn mail dat het beveiligingsysteem niet goed functioneerde. Maanden lang durfde ik het systeem niet te gebruiken. met de monteur heb ik gesproken over dit euvel en hij ontdekte dat het aan de afstandbediening lag en heeft dit verholpen. Wanneer dit direct zou zijn verholpen zou mijn ervaring met Feenstra nog hoger hebben gescoord want ik vind de veiligheid van Feenstra top en heb deze firma bij familie in Roosendaal aanbevolen en ook daar is de installatie gemonteerd naar alle tevredenheid,
Prima bedrijf. Komen hun afspraak goed na .Goed bereikbaar voor vragen. Deskundig en nette monteurs.