Het was/is niet duidelijk wat de stem van het alarm zegt als je het alarm volledig aanzet.
Swanenburg
Zeer te vreden,maar het vuil afvoer laat te wensen over!!!ze kunnen niks meenemen!!
Kan direct a aanbevelen
Betrouwbaar en kundig dus voor mij zeer fijne ervaring die al jaren duurt
Kersten
Ik heb de website niet bekeken dit zijn de ervaringen via mail en telefoon
Arts
De ‘telefonische’ ondersteunende Klantenservice van Feenstra Alarmcentrale is uitermate beleefd - correct - ervaren - begripvol, óók indien je als klant zelf een bedieningsfout hebt gemaakt!De ‘telefonische’ ondersteunende Klantenservice van Feenstra Alarmcentrale is uitermate beleefd - correct - ervaren - begripvol, óók indien je als klant zelf een bedieningsfout hebt gemaakt! Wat ons betreft deze nooit vervangen door onervaren medewerkers en zeker géén ‘digitale robot’.
PS Mocht u deze review intern willen benutten, dan ontvang ik van u graag een gedateerde kopie.
Notten
Uitstekende en warme klantgerichte benadering!
Van Eden
Feenstra maakt zijn beloften waar. Goede klantenservice, deskundige medewerkers.
Arkesteijn
Kennis en ervaring van de monteurs verschilt erg, waardoor er veel onnodige en loze alarmmeldingen zijn geweest. De laatste monteur heeft de diverse problemen goed opgelost.