Voor de derde keer de installatie laten vervangen. Zeer tevreden over de werking van het systeem. Minder over de advisering vanaf de zijde van de verkoopafdeling: verkeerde uitgangspunten hebben...Voor de derde keer de installatie laten vervangen. Zeer tevreden over de werking van het systeem. Minder over de advisering vanaf de zijde van de verkoopafdeling: verkeerde uitgangspunten hebben ervoor gezorgd dat we drie offertes nodig hadden alvorens we onze gewenste situatie bereikten. Ook voor installatie waren verkeerde uitgangspunten (deels vervangen, terwijl volledig vervangen afgesproken was) gebruikt waardoor een nieuwe afspraak nodig was. De installatie is prima. Feenstra moet zich achter de oren krabben waar het gaat over verkoop en installatie.
Overmaat
Keurige en zeer klantvriendelijke monteur
Janssens
Ervaren monteurs en netjes werken
Bloothoofd
Overmaat
Keurige en zeer klantvriendelijke monteur
De Boer
Over het geheel een goede club
Dijkstra
Chapeau, ga zo door.
Gewoon heel goed bedrijf
Enting
Wij adviseren Feenstra alarmsysteem aan,perfect aangebracht en netjes afgewerkt. Wij zijn een tevreden klant.