Snelle en zeer deskundige service

Betrouwbare, goede monteurs met een goed humeur, vlot werkend en aan het eind alles controleren voor vertrek. Helemaal blij en tevreden. De installatiekeuze kan ik nu nog niets over zeggen, daar... Betrouwbare, goede monteurs met een goed humeur, vlot werkend en aan het eind alles controleren voor vertrek. Helemaal blij en tevreden. De installatiekeuze kan ik nu nog niets over zeggen, daar moet ik eerst mee werken.

Zie vragenlijst.

De monteur heeft netjes gewerkt, echter de communicatie met de administratie is moeilijk, niet te bereiken.

Ondanks de start van de koude golf op 8-2-21, werd de ketel conform afspraak vervangen op het afgesproken tijdstip. Door de omstandigheden was het uitvoeren van de werkzaamheden op het dak niet... Ondanks de start van de koude golf op 8-2-21, werd de ketel conform afspraak vervangen op het afgesproken tijdstip. Door de omstandigheden was het uitvoeren van de werkzaamheden op het dak niet mogelijk, Hiervoor werd onmiddellijk een nieuwe afspraak gepland. Alle afval werd keurig meegenomen. Het verwarmingsapparaat werkt prima.

Vanaf het eerste moment van de offerte aanvraag tot en met de plaatsing van de nieuwe ketel liep alles gesmeerd en is het vakkundig uitgevoerd.

Goede service cv kapot binnen een uur een monteur . Nu nieuwe cv keurig op gehangen

Wij werden vriendelijk behandeld door zowel de klantenservice en de monteurs. De prijs valt ook erg mee voor het huren van een cv ketel. Alles is netjes aangesloten en afgewerkt.

Geweldig geholpen. Adviseur gaf ons goed advies en monteur erg vriendelijk en vakkundig.