Een goed product geleverd en door een vakbekwaam monteur gemonteerd.
Het was een fijne ervaring, fijne monteur!! En ik was blij dat ik weer warm had!
Graag meer duidelijkheid over op de offerte dat het bedrag automatisch van de rekening worden afgehaald en het zou fijn zijn als dat bij telefoongesprekken dit ook word gezegd en ook al staat dat...Graag meer duidelijkheid over op de offerte dat het bedrag automatisch van de rekening worden afgehaald en het zou fijn zijn als dat bij telefoongesprekken dit ook word gezegd en ook al staat dat in de algemene voorwaarden maak je bedrijf alleen maar transparanter en geeft duidelijkheid
Nadat wij er achter kwamen dat onze oude cv van de vorige bewoner niet correct was aangesloten en eigenlijk te klein was, heeft feenstra ( alle betrokken afdelingen)alles in werking gezet om de cv...Nadat wij er achter kwamen dat onze oude cv van de vorige bewoner niet correct was aangesloten en eigenlijk te klein was, heeft feenstra ( alle betrokken afdelingen)alles in werking gezet om de cv te vervangen , de aansluitingen goed te maken, en alle zorgen omtrent de cv weg te halen. Ik ga vol vertrouwen een onderhoudscontract aan met feenstra.
Feenstra denkt graag mee met de mogelijke oplossingen. Oude ketel lekte en zou het snel begeven. Feenstra kwam met een goede oplossing en heeft een spoedplanning geregeld. Prima service
Goed gesproken met monteur bij service oude ketel, ook i.v.m. energie transitie
Uitstekend werk , uitstekende voorlichting uitstekende prijs,
We zitten er weer warmpjes bij, Feenstra maakte ons blij.