Zie mijn eerste opmerking. Erg tevreden over proces van offerte tot en met montage. Compliment naar monteur voor vakbekwame montage en nette en vriendelijke werkwijze.
Geen communicatie en door een fout in de telefoonmenukeuze kwam ik bij een monteur in Heerhugowaard uit welke het voor mij heeft geregeld. Nog steeds niet door een adviseur gebeld.
ER IS GEEN CHECKRAPPORT ACHTER GELATEN DOOR DE MONTEUR..
Geen behoefte aan. Prima werk maar slechte termijn van leveren.
Alles oke gr
Feenstra heeft vakwerk geleverd. De servicedeskmedewerker was uitermate behulpzaam en de vriendelijke installateurs zorgden ervoor dat we er weer warm bijzitten. Ze hebben echt heel netjes gewerkt....Feenstra heeft vakwerk geleverd. De servicedeskmedewerker was uitermate behulpzaam en de vriendelijke installateurs zorgden ervoor dat we er weer warm bijzitten. Ze hebben echt heel netjes gewerkt. Ik ben er blij mee.
Hele traject van offertevraag tot en met oplevering van de geplaatste CV ketel is in professionele handen. Betrouwbaar bedrijf.