Vorige week is bij ons de Atag i28ECZ - CW4 geinstalleerd. Na 19 jaar was de oude aan het eind van zijn levensduur. Afspraak was snel geregeld, binnen een week na offerte kon de ketel al geplaatst...Vorige week is bij ons de Atag i28ECZ - CW4 geinstalleerd. Na 19 jaar was de oude aan het eind van zijn levensduur. Afspraak was snel geregeld, binnen een week na offerte kon de ketel al geplaatst worden. Super blij mee. De oude thermostaat ook gelijk vervangen. Ben weer helemaal up-to date.
Ik ben al klant vanaf 1985 en naar volle tevredenheid.
De service is goed en de monteur heeft alles veranderd naar de maat stafen van nu
Top
Klantvriendelijk en professioneel
De afbouw en oplevering laat te wensen over
Ga vooral zo door, het was ons de eerste keer dat er een nieuwe cv ketel besteld en geplaatst is. Voldoende voor informatie gekregen dat vergemakkelijkt de aankoop.
Goede en snelle service, conform afspraak
De offerteaanvraag verliep wat ongelukkig in de zomermaanden. Mailtje zoek of niet verwerkt. Waardoor de voortgang stagneerde. Maar het kwam uiteindelijk wel goed met de offerte.
Ketel moest worden vervangen. Is in korte tijd conform afspraken gedaan. Ben zeer tevreden.