Goede, nette en snelle afhandeling; zonder terughoudendheid aanbevelenswaardig!
Deskundige en vriendelijke installateurs. Alles in één keer goed gegaan, en dat voor een nette prijs. Top-bedrijf.
Totaal geen klachten van afspraak tot montage en verdere afwikkelingen, een dikke pluim waard
De eerste monteur heeft de piep doorgegeven aan de 2e monteur . Deze monteur heeft de lekkage aangepakt en de buizen veranderd. Er is nog steeds een snerp geluid , maar wel minder, vooral...De eerste monteur heeft de piep doorgegeven aan de 2e monteur . Deze monteur heeft de lekkage aangepakt en de buizen veranderd. Er is nog steeds een snerp geluid , maar wel minder, vooral als het aansluit. Ik hoop dat u mijn verhaal begrijpt.
Geen mening over
De mogelijkheid om te kunnen kiezen voor huur i.c.m. prima geleverd vakwerk en mogelijkheid om ondersteund te worden heeft onze keuze alleen maar bevestigd. Prima!
Monteur heeft ketel niet goed geinstalleerd savonds lekkage.ook de gatway niet goed aan gesloten. Geen nieuwe thermosstaat gehangen. Mensen zijn 3 x geweest voor ales werkte.
Snel en accuraat geholpen door zowel de monteur als het ondersteunend personeel.