Telefonisch een ketel gekocht, goede uitleg alleen was Feenstra mij vergeten in te plannen. Na een telefoontje van mij uit alsnog actie ondernomen door Feenstra. De monteurs waren zeer...Telefonisch een ketel gekocht, goede uitleg alleen was Feenstra mij vergeten in te plannen. Na een telefoontje van mij uit alsnog actie ondernomen door Feenstra. De monteurs waren zeer netjes in woord en hun werkzaamheden. Het enige wat nog niet werkt is mijn Atag One via wifi om de verwarming op afstand te bedienen. Atag is moeilijk te bereiken. 13 Okt is de ketel geplaats en tot op heden 26 Okt nog geen verbinding kunnen maken.
Alles is naar wens gegaan
Nog niet gedaan
Door duidelijkheid en kennis van zaken was voor mij de keuze niet moeilijk
Vraag vooral door om je wensen vertaald te krijgen in voor jou passende (reeks van) produc(ten). Eenmaal besteld of zelfs geïnstalleerd, is het lastig(er) (en duurder) om je wensen aan te passen (of...Vraag vooral door om je wensen vertaald te krijgen in voor jou passende (reeks van) produc(ten). Eenmaal besteld of zelfs geïnstalleerd, is het lastig(er) (en duurder) om je wensen aan te passen (of uit te breiden).
Deskundig bedrijf met goede producten en voorlichting. Al jaren een tevreden klant.
Zie voorgaande in het begin van de test. Alles is uitmuntend.
Na twee keer telefonish kontact geen vooruitgang toch maar via de site toen in korte tijd alles geregeld