Goede service en afspraken. Redelijke prijzen.

Goede service, op tijd bij de klant, geen onverwachte uitgaven etcetera

Geef nooit een review

Oude CV vervangen voor een nieuw exemplaar. Goede afspraken m.b.t. de aanvraag, offerte, planning en installatie. Monteurs op de afgesproken tijd aanwezig en hebben de werkzaamheden uitstekend... Oude CV vervangen voor een nieuw exemplaar. Goede afspraken m.b.t. de aanvraag, offerte, planning en installatie. Monteurs op de afgesproken tijd aanwezig en hebben de werkzaamheden uitstekend uitgevoerd. Al het oude materiaal netjes afgevoerd en duidelijk uitleg gegeven over het gebruik van de nieuwe CV. Kortom: Zeer tevreden over de firma Feenstra (zijn we al jaren)

Ik ben al heel lang tevreden klant bij Feenstra. Ook nu weer bij het vernieuwen van de ketel en het doorspoelen van de vloerverwarming twee zeer deskundige en keurig nette monteurs over de vloer... Ik ben al heel lang tevreden klant bij Feenstra. Ook nu weer bij het vernieuwen van de ketel en het doorspoelen van de vloerverwarming twee zeer deskundige en keurig nette monteurs over de vloer gehad. De werkzaamheden zijn zeer netjes uitgevoerd. Het leidingwerk is van hoge kwaliteit.

In Juli gemaakte afspraak, voor het plaatsen van nieuwe ketel en radiator op 7 september om 8:00 uur (gewenste speciale radiator had lange levertijd), is stipt nagekomen.
De zeer...
De zeer professionele monteurs hebben het geheel vlot en netjes gemonteerd, oude installatie afgevoerd en vriendelijk ondersteund bij het inregelen van de ATAG One Zone thermostaat.
Zeer tevreden.

Ik ben erg goed geholpen bij het vervangen van mijn CV ketel. Afspraak is direct met spoed na jaarlijks controle bezoek in gang gezet en de week daarna was mijn cv ketel incl rookafvoerpijp meteen... Ik ben erg goed geholpen bij het vervangen van mijn CV ketel. Afspraak is direct met spoed na jaarlijks controle bezoek in gang gezet en de week daarna was mijn cv ketel incl rookafvoerpijp meteen geplaatst!!

Heb het aan mensen doorgegeven de keus v.d ketel en het bedrijf Feenstra.

Feenstra is een uitstekende keus, van bestellen tot vertrek na montage geweldig! Goede communicatie, snelle levering en uitmuntende montage van onze cv-ketel. Niets op aan te merken.