Je moet bij Feensrta zijn voor een goeie en betrouwbare service en advies op maat. Ben zeer tevreden over Feensrta en wat ze voor ons gedaan hebben.
Zeer snelle en deskundige service
Goede service Prijs oké Ze zoeken altijd in het voordeel van de klant een oplossing In 1 woord super
Feenstra is een top bedrijf. Kundig, heldere communicatie en uitstekende monteurs
Fijne service en goede monteur. heel netjes gemonteerd en erg flexibel qua plaatsingdatum
De plaatsing en schoonmaken van de ketel en vloerverwarming was op 1 dag gepland, achteraf bleek dat de 2 monteurs hier niet mee klaar kwamen en er nog 1 ochtend gepland moest worden, was erg fijn...De plaatsing en schoonmaken van de ketel en vloerverwarming was op 1 dag gepland, achteraf bleek dat de 2 monteurs hier niet mee klaar kwamen en er nog 1 ochtend gepland moest worden, was erg fijn geweest als dit gelijk de volgende dag kon ipv 3 weken later.
Tijdens onderhoud ketel goed advies voor het in ons geval juiste type ketel ontvangen waarna vervolgens snel de offerte werd gemaild, overzichtelijk en duidelijk. Afspraak snel daarna ingepland...Tijdens onderhoud ketel goed advies voor het in ons geval juiste type ketel ontvangen waarna vervolgens snel de offerte werd gemaild, overzichtelijk en duidelijk. Afspraak snel daarna ingepland ondanks vakantieperiode. Monteur netjes op tijd en heeft veel kennis van zaken! Wat we het meest aan Feenstra hebben gewaardeerd is de eerlijkheid over de kwaliteit van het te kiezen type ketel. De monteur weer ten slotte het beste welke ketel het beste en betrouwbaarste is!