De monteurs konden er weinig aan doen dat zij te laat waren. De HR ketel stond niet in Alkmaar maar in Haarlem waardoor de monteurs van hot naar her moesten rijden. Maar overal zeer tevreden. De monteurs konden er weinig aan doen dat zij te laat waren. De HR ketel stond niet in Alkmaar maar in Haarlem waardoor de monteurs van hot naar her moesten rijden. Maar overal zeer tevreden. Groet Hennie
Over de hele linie zeer tevreden over de kwaliteit en deskundige van de monteurs netjes werk afgeleverd en alles keurig opgeruimd.
Goede klantenservice en meedenkend. De monteur was vriendelijk en deskundig. Kortom professioneel bedrijf zoals het moet.
Plaatsing en installatie van mijn nieuwe Vaillant ketel heeft tot mijn volledige tevredenheid plaats gevonden. Hulde voor de kennis en deskundigheid van de monteur die communicatief erg sterk was!
Snel, vakkundig en betaalbaar.
Uitstekend geholpen bij aanschaf van een nieuwe ketel. Monteurs hebben prima werk geleverd, gaven goede uitleg en de volgende dag werden we verrast met een kaartje in de brievenbus, om te bedanken...Uitstekend geholpen bij aanschaf van een nieuwe ketel. Monteurs hebben prima werk geleverd, gaven goede uitleg en de volgende dag werden we verrast met een kaartje in de brievenbus, om te bedanken voor de gastvrijheid! Alle lof dus!
Ik heb nvt aangegeven omdat dit of niet gebeurt is of dan ook echt nvt is. Maar het over grote gedeelt vd nvt is niet gebeurt en of de werkzaamheden goed uitgevoerd zijn moet nog blijken met in...Ik heb nvt aangegeven omdat dit of niet gebeurt is of dan ook echt nvt is. Maar het over grote gedeelt vd nvt is niet gebeurt en of de werkzaamheden goed uitgevoerd zijn moet nog blijken met in gebruik vd ketel bij kouder weer dus, maar hopelijk laat dat nog even op zich wachten
Ik ben tevreden over de monteurs die mij bij het verwijderen van de oude ketel hebben geadviseerd over een simpelere oplossing voor het verplaatsen van de afzuiging van de nieuwe ketel. Daarna...Ik ben tevreden over de monteurs die mij bij het verwijderen van de oude ketel hebben geadviseerd over een simpelere oplossing voor het verplaatsen van de afzuiging van de nieuwe ketel. Daarna hebben zij direct daarna adequaat gehandeld.