De monteurs hadden snel en deskundig de ketel geplaatst
Feenstra is niet te evenaren, wij zijn klant al vele tevreden jaren!!!!
Keurig geholpen. Helaas jammer dat niet gezegd is dat er nog extra kosten bij kwamen ivm de vloerbedekking. Moest nog iets van een kleppen ding tussen?
Smagge
De ketel in het huis dat we hadden gekocht bleek aan het einde van zijn latijn. Op aanraden van familie heb ik Feenstra gebeld over de mogelijkheden. De offerte was super snel binnen en een paar...De ketel in het huis dat we hadden gekocht bleek aan het einde van zijn latijn. Op aanraden van familie heb ik Feenstra gebeld over de mogelijkheden. De offerte was super snel binnen en een paar dagen later hing de gloednieuwe cv al! Ze hebben alle leidingen van en naar de cv ook nog netter gemaakt en vernieuwd en we hebben een duidelijke uitleg gekregen. Ik ben echt meer dan tevreden!
Da Cruz Fernandes
Everything has been installed correctly. they cleaned on a regular basis. there were two gentlemen, one young, very nice and the other older, he didn't even say a word to me. generally recommend
Heijnen Heijnen
Feenstra is top. Goed geholpen met keus. Niet opdringerig!! Zeer tevreden met nieuwe ketel.
Net en deskundig geholpen en geïnformeerd, zowel bij het aanvragen van de offerte, als bij het maken van een plaatsings afspraak, als bij de montage van de nieuwe cv.
Van Geffen
Duidelijk en overzichtelijk.
Van der Haar
Een top bedrijf!
Waarschijnlijk geen pakket ontvangen omdat we al bij Feenstra zitten. Maar misschien wel goed om ook iets te organiseren voor klanten die al lang bij Feenstra zitten. Is ook een complimentje waard.