Prima organisatie zaken goed voor elkaar. Ze doen wat ze beloven.
Snellemsn
Vakkundige en zeer goede en vriendelijke nette monteur. Voelt vertrouwd. Makkelijk via foto’s de plaatsing regelen. Op tijd. Dikke 10 voor Feenstra en de medewerkers. Gaat zo door👍
The technicians were experts. They knew what they were doing.
Super advies goed geholpen monteurs netjes en vriendelijk . Geen spijt van door naar Feenstra te gaan .
Voncken
Een beetje huiverig in het begin, ze hebben in het verleden nogal wat slechtere reviews gehad. Maar de meeste die ik lag lagen verder in het verleden. Hun prijs was bij stukken na de goedkoopste....Een beetje huiverig in het begin, ze hebben in het verleden nogal wat slechtere reviews gehad. Maar de meeste die ik lag lagen verder in het verleden. Hun prijs was bij stukken na de goedkoopste. Dus toch maar voor hun gegaan. tot nu toe ( een maand na installatie) . Nog steeds tevreden. Monteurs werkten snel en vakkundig.
Vermaning
Goede service en duidelijke uitleg.
Van der luit Van Der Luit
Snel en vakkundig geholpen door zeer vriendelijke mensen.
Hofstede
Gewoon wel goed
Lucassen
Onlangs nieuwe CV ketel laten plaatsen door Feenstra. Klantvriendelijk bedrijf met goede service en vakmensen.