Goed bedrijf had binnen een dag een nieuwe ketel ondanks ik nog geen klant b8j dit bedrijf was
Veenstra
Ondanks de hectiek van oud en nieuw en een weekend, hebben wij ( twee ouwetjes samen 176) dankzij de vlotte Feenstra service slechts een halve montage dag zonder verwarming moeten doen.
Kort, maar bondig : Feenstra is een klantgericht , deskundig bedrijf.
Uirstekend in alle opzichten
Veen
Feenstra heeft een zeer goede service en komt afspraak na
Van Loo
Feenstra doet wat er beloofd wordt. Snelle service. Deskundig en net werkende service monteurs
Agyakoma-dwemor
Feenstra staat voor kwaliteit en deskundigheid
Honigh
Ik ben tevreden
Buchel
Duidelijke website waardoor geen verrassingen en/of misverstanden. Je weet precies waar je aan toe bent. Heel klantvriendelijk en korrekt aan de telefoon. En supersnel geholpen; zowel in het offerte...Duidelijke website waardoor geen verrassingen en/of misverstanden. Je weet precies waar je aan toe bent. Heel klantvriendelijk en korrekt aan de telefoon. En supersnel geholpen; zowel in het offerte trajekt als tav de installatie. En ketel doet het prima. Met nog een prachtige app voor op de smartphone waarmee je alles kunt bedienen. Kortom : een zeer tevreden klant.
Ik ben blij met Feenstra, leerpunten voor Feenstra is meer vriendelijk bij het aannemen van de klacht en niet de indruk wekken dat ik de klacht zelf zou moeten oplossen, hiernaast vind ik het vreemd...Ik ben blij met Feenstra, leerpunten voor Feenstra is meer vriendelijk bij het aannemen van de klacht en niet de indruk wekken dat ik de klacht zelf zou moeten oplossen, hiernaast vind ik het vreemd dat ik tijdens de garantie periode het volle pond aan servicekosten moet betalen. Verder prima bedrijf