Blij verrast met uitstekende offerte en correct uitgevoerde montage
Ten Napel
Wij hadden ruim 20 jaar geleden een huur cv van Feenstra toen was alles prima geregeld nu ging onze oude cv in een andere woning stuk en binnen 2 dagen compleet nieuwe installatie gemonteerd en wel...Wij hadden ruim 20 jaar geleden een huur cv van Feenstra toen was alles prima geregeld nu ging onze oude cv in een andere woning stuk en binnen 2 dagen compleet nieuwe installatie gemonteerd en wel we zijn er zeer tevreden over
Ik had een cv die kapot was afspraak gemaakt en zijn redelijk snel gekomen om een nieuwe cv te plaatsen goed installateur monteur goede uitleg gekregen
Beter niet, geen goede reclame. Monteur perfect, interne communicatie Feenstra slecht! Gebrekkig, onduidelijk, geen bericht van Tijdsverandering van plaatsing ontvangen. Wel uiteindelijk met spoed...Beter niet, geen goede reclame. Monteur perfect, interne communicatie Feenstra slecht! Gebrekkig, onduidelijk, geen bericht van Tijdsverandering van plaatsing ontvangen. Wel uiteindelijk met spoed (7 dgn.) ketel geplaatst.
????????
Grisel
Feenstra zegt wat zij gaan doen en doen wat zij hebben gezegd. Deskundige installateurs, die snel en kwalitatief werk leveren.
Al jaren heb ik goede ervaringen bij de plaatsing van de cv-ketels en het onderhoud. Ook de serviceverlening bij Feenstra is erg goed. Het bedrijf is goed bereikbaar en vragen worden serieus, snel...Al jaren heb ik goede ervaringen bij de plaatsing van de cv-ketels en het onderhoud. Ook de serviceverlening bij Feenstra is erg goed. Het bedrijf is goed bereikbaar en vragen worden serieus, snel en deskundig beantwoord.
Edel
Ben na problemen met mijn cv ketel heel goed door de mensen van Feenstra geholpen ketel heel snel vervangen daarvoor mijn dank naar de mensen van Feenstra.
Sijnja
Goede service en duidelijke informatie over de te plaatsen verwarmingsketel.
Huisman
Na de offerte was de afspraak snel gemaakt, waren op tijd. Alles netjes achtergelaten. Prettige mensen. En....de verwarming doet het prima. .