Van der Moore

De ketel werd snel geplaatst. Goed een halve dag was de oude ketel verwijderd en de nieuwe geplaatst. Monteur heeft alles goed uitgelegd hoe het werkt om met de ATAG app alles in te stellen.

Al jaren klant van Feenstra en hoop nog vele jaren klant te blijven.

Van der Lugt

Nieuwe ketel snel en effectief gemonteerd. Helaas werkte onze gashaard nadien niet meer, omdat de gasleiding met vuil was gevuld uit de leiding van de ketel. Monteur moeten laten komen, kosten 80... Nieuwe ketel snel en effectief gemonteerd. Helaas werkte onze gashaard nadien niet meer, omdat de gasleiding met vuil was gevuld uit de leiding van de ketel. Monteur moeten laten komen, kosten 80 euro ..….

Verriet

Super bedrijf heel iets anders dan dat stugge kemkes uit Osd

Vlierman

Zeer aan te bevelen,prima service en deskundig personeel

Brouwer

Ik kan Feenstra zeer aanbevelen: uitstekende voorlichting en uitstekend uitgevoerde werkzaamheden.

Van Rooij

Geen op of aanmerkingen. We zijn zeer tevreden

De Graaf

Goed advies en vlotte afhandeling. Zeer behulpvaardige en bekwame monteur.

In het offertetraject een aantal malen verschillende informatie gehad over de soort ketel (solo of combi), dat was nogal verwarrend. Verteld werd ook dat een nieuwe thermostaat noodzakelijk was, dat... In het offertetraject een aantal malen verschillende informatie gehad over de soort ketel (solo of combi), dat was nogal verwarrend. Verteld werd ook dat een nieuwe thermostaat noodzakelijk was, dat bleek bij installatie van de ketel niet het geval te zijn.