Van Egmond

Na overleg zeer snelle actie vanuit Feenstra daar onze ketel vervangen moest worden. De monteur is erg vakbekwaam en erg beleefd vriendelijk en sociaal. Alles werdt netjes afgehandeld en opgeruimd!... Na overleg zeer snelle actie vanuit Feenstra daar onze ketel vervangen moest worden. De monteur is erg vakbekwaam en erg beleefd vriendelijk en sociaal. Alles werdt netjes afgehandeld en opgeruimd! Echte top service geleverd

Pirson

Advies is dat de monteur vooraf aan de werkzaamheden overlegt over de hoogteplaatsing van de CV. Ik had deze zo'n 15 cm lager willen hebben, als dat mogelijk zou zijn geweest gelet op de veiligheid... Advies is dat de monteur vooraf aan de werkzaamheden overlegt over de hoogteplaatsing van de CV. Ik had deze zo'n 15 cm lager willen hebben, als dat mogelijk zou zijn geweest gelet op de veiligheid ten aanzien van de uitlaatgassen.

Prima installatie

Tieleman

Een duidelijke en begrijpelijke site , waarin alles staat en waar je een keuze kunt maken die voor jou van toepassing is.

Kamphuis

Snelle en goede service!

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Afdelingen werken langs elkaar heen. Komen afspraken niet na.

Sandra meijer

Ik heb een positieve ervaring met dit bedrijf, binnen 2 dagen werd ik gebeld voor een afspraak te maken om de ketel op te hangen, super snel!

Erg klantvriendelijk, snelle service en de monteur heeft netjes gewerkt!

John Conte

Goed en snel geholpen en vakkundig CV ketel geïnstalleerd.

Service gericht

Geert Salomons

Het online offerte aanvraag proces liep niet echt soepel; tijdens eerste offerte aanvraag, geen reactie ontvangen op vragen, daarna offerte op bepaald moment niet meer online bereikbaar en dus... Het online offerte aanvraag proces liep niet echt soepel; tijdens eerste offerte aanvraag, geen reactie ontvangen op vragen, daarna offerte op bepaald moment niet meer online bereikbaar en dus opnieuw proces moeten opstarten.
Tijdens tweede offerte aanvraag was op bepaalde moment deze ook niet meer zichtbaar online (juist nadat ik email had ontvangen met de vraag deze online goed te keuren) maar naar gebeld te hebben weet online geactiveerd en kunnen goedkeuren.
Echter vanaf moment dat de order daadwerkelijk geplaatst was verliep alles prima. Afspraak maken ging soepel, installatie werkzaamheden naar verwachting

Installatie verliep prima, goede communicatie met installateurs.

M. Gijzen

Mijn ervaring is zeer goed te noemen.

Advies en snelheid van de installatie