Zeer tevreden. De monteur was fatsoenlijk en werkte hard en heeft mij alles goed uitgelegd.

We hebben de cv net dus beetje moeilijk om te beoordelen maar tot nu toe doet hij het uitstekend.

Goed.

Het duurde even voor het tot een afspraak kwam, maar uiteindelijk is de ketel in een drukke tijd toch snel en goed vervangen.

M.Mourik

Wij zijn heel tevreden over de snelle service en goede montage.

Rosanne van Meer

Online aanmelden voor CV ketel controle ging eenvoudig, echter werd ik niet binnen afgesproken X aantal werkdagen gebeld om een afspraak in te plannen. Na een aantal weken heb ik zelf gebeld om een... Online aanmelden voor CV ketel controle ging eenvoudig, echter werd ik niet binnen afgesproken X aantal werkdagen gebeld om een afspraak in te plannen. Na een aantal weken heb ik zelf gebeld om een afspraak te maken. Tijdens de controle bleek dat mijn ketel beter vervangen kon worden ivm hoge reparatiekosten (had ik ook verwacht). Uiteindelijk is de ketel al binnen 2 weken vervangen.
Beide heren (controleur en monteur) waren professioneel en erg vriendelijk. Mooi om te zien dat ze met plezier bij Feenstra werken! Snelle en goede service.

Goede service

Goede service en advies.

S. Goelamhoesein

Uitmuntend!

Zeer vriendelijk en werk is naar uiterste tevredenheid uitgevoerd.

Tjeerd Stel

Over welk bedrijf hebben we het hier?
De onderzoeker soms?

Dan is dat wel een heel slechte. Denk dat mijn mening niet bij Feenstra beland.

Begrijp niet waar u het over heeft! Welk bedrijf hebben we het over.

NOG NOOIT ZO EEN SLECHTE ENQUETE GEZIEN.

Uit nieuwsgierigheid kijk ik naar de volgende vragen. Maar...
Begrijp niet waar u het over heeft! Welk bedrijf hebben we het over.

NOG NOOIT ZO EEN SLECHTE ENQUETE GEZIEN.

Uit nieuwsgierigheid kijk ik naar de volgende vragen. Maar wees gewaarschuwd.

R.Hok-A-Hin

De service is uitstekend.

De monteurs waren geduldig en gaven goede uitleg.

A.Noorman

Installatie was in princie prima echter bleek een aantal dagen later dat mijn kelder blank stond. Zie onze klacht dd. 8-1-18 aan u gestuurd daar ook nog geen antwoord op gekregen. Bij nadere... Installatie was in princie prima echter bleek een aantal dagen later dat mijn kelder blank stond. Zie onze klacht dd. 8-1-18 aan u gestuurd daar ook nog geen antwoord op gekregen. Bij nadere inspectie blijkt dat om de pijp door het dak geen afdicht ring is geplaatst zoals wel was aan gebracht bij de oude ketel. Ook blijkt dat uw monteurs de termostaat niet kunnen instellen ook op uw kantoor is blijkbaar niemand die dat kan cq aan ons uitleggen. Aangezien het bedrijf die dat ondersteund tot 5-1 op vakantie waren hebben wij dus moeten aanmodderen tot die tijd ook na hulp van hen is het instellen nog niet gelukt. Grsag wil ik een terugkoppeling van uw bedrijf. En ook een reactie op de klacht. Met vriendelijke groet A. Noorman

Gerhard Elshof

Prima ervaring anders was ik wel naar ander bedrijf gegaan

Goede planning en werkzaamheden en advies.