O.E. Overbeek

Goede en snelle hulp bij uitvallen van de oude CV installatie door i het weekend een nieuwe CV installatie te monteren.
Snel en netjes gewerkt.

Zie bovenstaande tekst.

Broeren

Snelle afhandeling en zeer professionele monteurs.
Onderzoeken eerst het probleem voordat ze aktie ondernemen. Alles netjes opgeruimd en goede tekst en uitleg gegeven.

Ervaren en vriendelijke monteurs.

Prima.

Klantvriendelijk.

Dave Harteman

Alles goed geregeld, zowel telefonisch contact als het ophangen van de ketel. Duidelijke afspraken

H.M.I. Liakathoesein

Wel goed, de communicatie is niet optimaal maar zodra de afspraken gemaakt zijn worden die optimaal nagekomen. Wat mij wel stoort is de kreet op de website, in 48 uur een nieuwe ketel... Dat is dus... Wel goed, de communicatie is niet optimaal maar zodra de afspraken gemaakt zijn worden die optimaal nagekomen. Wat mij wel stoort is de kreet op de website, in 48 uur een nieuwe ketel... Dat is dus niet waar, mijn situatie is daar het bewijs van.

Experts in cv-ketels!

Planning klopt niet. Voor zowel c.v. als m.v. kwamen monteurs gelijktijdig ,zodat een van beiden moest vertrekken en er
voor m.v. een nieuwe afspraak gemaakt moest worden.
De bestelde...
voor m.v. een nieuwe afspraak gemaakt moest worden.
De bestelde CO -melder werd niet meegeleverd ,maar wel reeds gefactureerd.
Het onderhoudsabonnement van m.v. werd reeds geïncasseerd hoewel nog niet vervangen.

Een deskundige adviseur. De kwaliteit van het werk kan ik niet beoordelen.

Michael Van sundert

Goed en netjes werken

De uitleg was uitstekend

Anke Mertens

Deskundigheid prima. Maar mannen deden weinig tot geen moeite voor gesprek met klant. Tweede pauze hebben ze enkel op hun gsm gekeken wat ik toch echt ongepast vond. Info over werking ketel ook... Deskundigheid prima. Maar mannen deden weinig tot geen moeite voor gesprek met klant. Tweede pauze hebben ze enkel op hun gsm gekeken wat ik toch echt ongepast vond. Info over werking ketel ook beperkt. Spijtig omdat monteur die offerte uitbracht een zeer positieve indruk had nagelaten.

De ervaring met de monteur is goed maar met de klantenservice iets minder

J.de Ligt

Monteurs waren op tijd aanwezig en netjes in de omgang.
Werkzaamheden verliepen niet echt vlot, waarschijnlijk door inwerken aankomend monteur.
Werkplek en ketel netjes opgeleverd.

Leidinggevend Monteur was kundig en goed in de omgang.