Op zich wel een goede ervaring. Wat alleen minder was, was het advisering over de voorbereiding. Wij moesten een constructie timmeren waar de monteur op kon staan. Onze ketel hangt in het trapgat....
De monteur heeft het uiteindelijk toch allemaal zelf opgelost. Hij wilde niet weggaan, zonder het opgelost te hebben.
Hele goeie ervaring...... vakbekwame monteurs en vlotte service en goede adviezen
vriendelijk en vakbekwame monteur en nette werkwijze en goede service
Vroeger heel tevreden over Feenstra. In ons nieuwe huis hebben we echter alleen maar klachten en schade door de 'reparaties' van Feenstra. Jammer dat de kwaliteit zo achteruit is gegaan.
Feenstra onderhield onze oude ketel en heeft een offerte gedaan voor een nieuwe en die hebben geocht en door hen aan laten leggen.
Afgezien van de sterke punten, waarvoor een speciale box in...
Zeer goed personeel en directe goede contacten met het bedrijf.
Telefonisch goed bereikbaar, op een vriendelijke en correcte manier te woord gestaan
monteurs kundig en klantvriendelijk
Oude ketel kon niet meer gerepareerd worden; binnen drie dagen was de nieuwe ketel geplaatst. Uitstekende service!
Zeer klantvriendelijk door installatie buiten normale werktijden.
De monteur was precies op het afgesproken tijdstip aanwezig en naar ik het beoordelen kan heeft hij het werk perfect afgemaakt
goede en duidelijke begeleiding vanaf het allereerste contact tot en met de uiteindelijke installatie
Keurige levering en montering van de cv-ketel. Waarschijnlijk de eindcontrole vergeten: de ketel was uit en kranen waren nog afgesloten. Twee keer voor moeten bellen.
Vriendelijk en beleefde benadering
Waar is de garantie kaart die ik naar ATAG moet sturen voor garantie. Ik mis dat deel tussen de papieren